We use own and third party cookies to improve your experience and our services, analyzing the navigation on our web site. If you continue navigating, we consider you are accepting the use of the site. For more information please visit our Cookies Policy.

FOR KJØPEREN

Eiendomsmegler VIASS IBERIAPROPERY annonserer sine egne eiendommer og fokuserer både på moderne stil av nyere konstruksjon og videresalg av eiendommer bade bolig og tomter. Dette betyr at vi har en stor portefølje av førsteklasses eiendommer som du bare finner på våre nettsider. Se i vårt galleri med eiendommer, og hvis du ikke finner boligen eller investeringsmuligheten som passer til kravene til det du leter etter, vil vi finne det. Med vår store erfaring og effektivitet markedsfører vi nye komplekser og eiendommer direkte fra byggherren / eieren som er til salgs eller leie. Vi samarbeider også med investorer for å finne tomter og eiendommer som har et sterkt potensiale.


Teamet vårt hjelper og veileder deg gjennom hele prosessen. Arranger visningsturer, gi deg informasjon om området, viser eiendommer som samsvarer med søket ditt, gjør kontrakter på ditt språk, åpne bankkontoer, avtale om N.I.E. nummer, finansiering, forsikring, vi er alltid til stede på notarmøtet, endrer regninger vann, strom,eiendomsskatt etc, bistår med å kjøpe møbler, reformer og andre ting du trenger hjelp med.
Du er vår klient så lenge du eier eiendommen.

 

whatsapp