We use own and third party cookies to improve your experience and our services, analyzing the navigation on our web site. If you continue navigating, we consider you are accepting the use of the site. For more information please visit our Cookies Policy.

Sales of properties in Spain and Costa Blanca, Albir Altea

Costa Blanca, den hvite kyst strekker seg fra Denia i nord til Cartagena i syd. Området har et av de beste klimaene i Europa, noe som gjør at utendørs aktiviteter kan utføres hele året

Temperaturen om sommeren (mer en 1/2 året) er mellom 25 og 35 grader

Om vinteren er temperaturen mellom 10 og 20 grader

Antall soldager 300 - 320 pr år

Antall delvis overskyete dager 20 - 40 pr år

Antall regndager 15 - 25 pr år

Flyplassen ligger i Alicante midt på kysten. Denne har daglige flyginger til de fleste steder i Europa, og er spanias 3 største flyplass.

Fra nord er det både tog og buss forbindelser, fra syd bussforbindelser til flyplassen

Vei systemet på Costa Blanca er at av de mest utbygde i Spania.

Kjøretid til flyplassen fra de forskjellige urbanisasjonene på Costa Blanca er mellom 30 og 90 minutter

ALICANTE

Med et naturlig skille, med slottet de Santa Barbara på toppen av Mote Benecantil, deles byen Alicante inn i to like store deler, en gammel og en moderne del.

Med katedralen San Nicolas de Bari som ligger i hjertet av den gamle bydelen og rådhuset i barokkstil, bidra de til den historiske delen av byen.

Den moderne og nye delen av Alicante er et paradis for shoppede med blant annet den svært populære, chic "El Corte Ingles”.

Det fines også flere store varehus og mange eksklusive forretninger og designer butikker.

Alicante kan by på et utrolig natteliv med mange restauranter i verdensklassen, nattklubber, teater og et meget rikt kulturliv. .

Hver sommer samles folk fra hele Spania for å oppleve Hougeras Fiesta (de San Juan Bålbrenning)

Hele havnen i Alicante er under utvikling og gamle lagerskur blir byttet ut med nye og moderne leiligheter. Den tidligere småbåthavnen huser i dag noen av de største privat yachtene i Spania.

Elche, en fantastisk by, beliggende syd vest for flyplassen i Alicante, er meget rik kultur og historie.

Elche ligger på UNESCO listen over verneverdige områder og har blant annet en skog bestående av over 200.000 palmetrær. Til tross for en rekke moderne butikker, restauranter og et pulserende uteliv i gamlebyen i Elche, finnes det godt bevarte spor etter den muslimske fortiden datert helt tilbake til det 12. århundre.

Byen er i dag kjent for sine skinn sko fabrikker, flere botaniske hager og Palmeral fra Azure Blue Dome av basilikaen. Byen kan friste med en fiesta den 13. august og feirer Lady of Elche "Nit de Lálba i Elche" med et utrolig fyrverkeri som ingen har sett maken til i Spania.

ELCHE

A breathtaking city set in a palm forest of over 200.000 palm trees, Elche is steeped in history and declared a UNESCO World Heritage site in 2000. Dating back to the 12th century the historic quarter of Elche preserves part of its Muslim past yet hosting all that is modern in its attitude to shopping, dining out and nightlife. The city is famous for its leather footwear factories, calming and exquisite botanical gardens and the Palmeral from the Azure Blue Dome of the Basilica. The city bursts into a fiesta on the 13th of August to celebrate the Lady of Elche “Nit de Lálba in Elche” with an incredible firework display like no other. Elche

Byen igger i en gigantisk palme have med over 200.000 palmetrær, Elche er allerede historisk og registret i UNESCO World Heritage register i år 2000. Den historiske delen av Elche er fra det 12 århundre, fra Muslim tiden og har idag også moderne shopping sentre , et stort utvalg av restauranter og uteliv. Byen er berømt for sine skinn sko fabrikker, sin nydelige botaniske have og Palmeral fra Azure Blue Dome av Basilica. 13 august starter fiestan damen av Elche, “Nit de Lálba in Elche”, med et enormt fyrverkeri.
MURCIA

Murcia er ca 45 minutters kjøretur fra Alicante flyplassen, 15 minutter fra Murcia Internasjonale flyplass (som åpner 2013)

Byen Murcia er hovedstaden i regionen Murcia, en innlandsby som er spekket med kulturskatter og med den historiske kjente katedralen Santa Maria i sentrum av gamlebyen. Murcia er et eldorado for shopping med store varehus som eks El Corte Ingles og Ikea.

Murcia er kjent for å produsere Spanias beste jordbruksprodukter. Murcia by kan blant annet tilby en kulinarisk reise i Spansk mattradisjon, varme kilder og helseklinikker som har hjulpet mange personer med reumatiske lidelser.

Det er en opplevelse å vandre rundt i gamlebyen, spise på små tapas restauranter, og besøke den mektige katedralen bygget av romerne og araberne, et av de beste eksempler på Spansk barokk-kunst.

Kystområdene og strendene er kjent som Costa Calida og har også sin egen sjø, Mar Menor (Europas største lagune), som har tilknytning til den meget pittoreske og rolig Calblanque naturreservat som ligger langs kysten i nærheten av Cabo de Palos og La Manga Golf.

Mar Menor - Lo Pagan "slam" Las Salinas for terapeutisk behandling

Prøv det stinkende mudderet på gytjebad GRATIS – Den skal kurere alle typer hud problemer, psoriasis, eliminere giftstoffer i lymfekar, er anti-inflammatorisk i tilfelle av revmatisme, leddgikt, rehabilitering etter et beinbrudd etc ...

I Salt Laguna (Mar Menor) gjemmer det seg en ekte perle av medisinske sedimenter. Ber du om denne behandlingen i et hotell eller spa det ville koste en formue, Etter et velfortjent gjørme bad kan en slappe av på en av Mar Menors fredelige kyst landsbyer som San Pedro, Sandiago de la Ribera eller Los Alcázares

La Manga golf and country Club er kjent som den luksuriøse ekstravagante lekeplassen for så vel golfere som fotballspillere fra fotballklubber i hele Europa.

Murcia er også kjent for attraksjoner som "Terra Natura Park" og Paramount planlegger nå å bygge Europas største tema/fornøyelses park rett utenfor byen.

Område kan i dag tilby et meget bredt utvalg av golfbaner i ypperste klasse. Som golfspiller er du på rett plass du og din familie nyte 315 soldager ved eget svømmebasseng eller kanskje spille en runde inne på en privat golfbane, designet av Jack Niclaus eller andre kjente golfbane arkitekter.

Vindistrikter i Yecla, Jumilla og Bullas er kjent for å produsere noen av de fineste vinene i verden.

CARTAGENA

Den 3000 år gamle Cartagena har vært hovedstad i den spanske marinens Maritime Department (i Middelhavet) siden det 18. århundre. Strategisk beliggende ved Middelhavet i regionen Murcia, ligger Flåtehavnen Cartagena, med historiske røtter helt tilbake til romerne. I dag er havnen i Cartagena et kjent mål for cruiseskipene. Og ny dypvannshavn for private Yachter er under bygging. Byen har mange historiske attraksjoner som er verdt å besøke som amfiteater, Peral ubåten og Naval museum. I sentrum ligger fortausrestaurantene, kafeer, boutique på rekke og rad, både i hovedgatene og i sidegatene.

Den viktigste festivalen finner sted i de to siste ukene av september og heter Cartagineses som er basert på den andre Punic Krigen, med romerne Hannibal og hans vinnende rival Cornelius Scipio.

Torrevieja ( the old tower )

Torrevieja som betyr det gamle tårnet

Historisk ble Torrevieja bygget på inntekter fra saltsjøene og var tidligere bare en søvnig fiskerlandsby. Torrevieja ble ødelagt av et jordskjelv i 1829, ble deretter gjenoppbygd, og har i dag blitt en av de mest kjente feriestedene på det sørlige Costa Blanca, med en befolkning på over 200.000. Folketallet firedobles i sommermånedene.

Byen er berømt for sine saltsjøer som fortsatt er en stor produsent av salt, som sendes over hele verden. Saltsjøene bidrar også til det flotte sunne klima i dette området.

Torrevieja er en smeltedigel av kulturer med sitt internasjonale preg med en blanding av nye og gamle spanske tradisjoner. Siesta er fortsatt en viktig del av spansk livsstil, så fortsatt er de fleste butikkene stengt mellom kl 14.00 og 17.00

Torrevieja er i dag en levende by med god blanding av lokalbefolkning og utlendinger og er trolig det mest kjente feriestedet på Costa Blanca etter Benidorm.

Torrevieja er en av de raskest voksende byene i Spania og som tiltrekker seg en mengde besøkende fra hele verden. Byen er en av de mest etablerte og kjente reisemål for europeere på den sørlige Costa Blanca.

Orihuela by har tatt godt vare på sin kulturarv med sine mange barokke kirker og klostre, og er også er en pulserende og travel by med mange butikker og restauranter.

Orihuela er berømt for sin mangfold av fiestas og feiringer og er vertskap for det største middelalderske markedet i Spania som foregår i februar, Semana Santa prosesjon som skjer i påsken, maurerne og kristne sin fiestas i juli og sykkel arrangementer ¨ La Vuelta de España .

Orihuela Costa nyter fordelene av middelhavsklimaer og det hevdes å være et av de beste helsebringende stedene på jorden for å leve (WHO Statistikk), med ca 320 soldager hvert år, gjennomsnittlig årlig temperatur på rundt 20 °C, lav forurensning og svært lite nedbør.

Orihuela Costa ligger på det sørligste punktet på Costa Blanca og består av ca 16 km med fine sandstrender, klipper, og glitrende blå Middelhavet, som strekker seg fra Punta Prima (like sør for Torrevieja) mot Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor og Mil Palmeras. Mange nye urbanisasjoner er bygget her og nye områder utvikles forløpende med flere boliger og store kjøpesenter.

Used to be an old fishermans village, these days it is a tourist magnet with beautiful sandy beaches and a lot to offer. Calpe`s landmark is ”Ifach”; a 332 m tall rock which is now a natural reserve.

Tidligere en gammel fiskeby, nå en turistmagnet med flott sandstrand og mange tilbud. Calpe kjennetegnes ved klippen Ifach med sine 332m høyde som nå er naturreservat.

Toppen kan nås gjennom en tunnel gjennom klippen. Herfra er det en fantastisk panoramautsikt. På en klarværsdag kan en se helt til Ibiza.

Calpe har en fantastisk mix av gammel Valensiansk kultur og moderne turist attraksjoner, en perfekt mix som gjør det å legge ut på oppdagelsesferd eller nyte livet på en av sandstrendene til en fryd. Når det gjelder sightseeing, er det gamle by senteret som ligger nært det arabiske kvarteret en god plass å starte. De gamle murene og kirken “Iglesia Vieja” er vel verdt å se. Denne kirken er den eneste gjenværende i Mudejar-gotisk arkitektur i Valencia regionen. I sentrum finner en også Arkeologisk museum og Fiesta museum.

Calpe har en flott moderne marina som ligger ved den gamle fiskehavnen. Flere fiskerestauranter enn det er her er vanskelig å finne. Det går en turistbåt fra Calpe, rundt klippen og til Benidorm. Et godt tips for å få med seg glimt fra kystlinjen og lokale steder er å ta toget som går mellom Alicante og Denia. Dette stopper bade i Calpe og Altea/Albir.

BENISSA COSTA

Trekker seg mellom Calpe og Moraira

Den svingete kystveien, kan minne litt om den franske rivieran. Området er kupert, grønt og bebygget med villaer. Av mange kalt det ekte Spania.

MORAIRA

Moraira var en liten fiskelandsby. Har idag en nydelig yacht havn, mange restauranter og et lite men koselig bymiljø. Bak Moraira ligger det store fjellplatået Cumbre del Sol

Moraira har mange tyske, sveitsiske og hollandske innbyggere

ALFAZ DEL PI

Alfaz del Pi strekker seg fra Albirstranden i øst, til Sierra Helada i syd og Benidorm i vest.
Alfaz del Pi er et internasjonalt sted. Folk fra over 100 nasjoner har bosatt seg i kommunen som er registrert med i overkant av 18 000 innbyggere. Om lag 6000 nordmenn bor i området rundt Alfaz del Pi.

De fleste nordmenn kjenner landsbyens navn, og takket være tidlig norsk bosetting som startet på 60 tallet, har i dag Alfas del Pi den største norske befolkningen i Spania. Det gode klimaet og det godt utbygde norske nettverket, 2 norske skoler, den norske klubben, sjømannskirken, osv, gjør at svært mange nordmenn fortsatt søker nettopp dette området for lengre eller kortere opphold. Ved siden av den norske dominansen, finner du også hollandske, tyske og engelske kolonier i kommunen.

Playa de Albir innbyr til bading, fisking og vannsport. Stranden i Albir er en fantastisk hvit rullestenstrand som strekker seg hele 6km mot Altea. Albir er en liten og "ny" by bestående av leilighetsbygg, max høyde 5 etasjer, godt utvalg av restauranter og shopping. Har bare noen hoteller hvilket gjør at Albir har en vesentlig roligere atmosfære en Benidorm, som er bare 6 km unna. Albir er et av de stedene på Costa Blanca hvor det er mest mennesker vinterstid.

Strandpromenaden ”Paseo de las Estrellas” er prydet med stjerner og navn på berømte skuespillere og er linket til den årlige film-festivalen som bringer kjendiser og besøkende til området.

LA NUCIA

La Nucia strekker seg som en banan bak kommunene Benidorm, Alfaz del Pi og Altea.

Hele kommunen er en sydvendt skråning med de mektige fjellende i bakgrunnen.

Mesteparten er bebygget med villaer, tomannsboliger og rekkehus i grønne omgivelser.

La Nucia har over 70 urbanisasjoner samt et sentrum som ligger i nord mot Polop med en vel bevart gammel bydel bygget opp rundt kirken.

Det største bruktmarkedet i området arrangeres hver søndag.

BENIDORM

Benidorm - byen som har alt! Denne pulserende byen tilbyr ett komplett spekter av tjenester og fasiliteter for å huse de millioner av utenlandske og nasjonale turister som besøker byen hvert år.
Benidorms skyline er nå dens kjennemerke. Benidorm har den største konsentrasjonen av skyskrapere utenfor Manhattan. Har idag europas høyeste hotel 57 etasjer, 235 meter og europas høyeste bolighus 48 etasjer, 195 meter.

Byen er delt i to, Playa Poniente og Playa Levante, hver del kan skilte med lange flotte sandstrender. Strendene har ett utallig utvalg av kafeer, restauranter og barer med terrasser hvor du kan slappe av, nyte atmosfæren, utsikten og klimaet. Isla de Benidorm er en øy som retter seg mot disse to sandstrendene, en kan ta ferge ut for å besøke denne ubebodde øya. Den sydvente strandlinjen rundt er spredt over 5 km, med nydlig steinsatte strandpromenader og byr på en flott utsikt over kysten helt til Alicante .

Canafali, er navnet på fjellpynten som deler de to strendene og hvor gamlebyen ligger

Den gamle delen av Benidorm har klart å holde på sin egenart der den ligger gjemt mellom høye blokker i øst og vest. Her i den meget flott og godt bevart gamleby, ligger de tradisjonelle tapas barer, med ekte spanjoler og spanske spesialiteter i de mange butikkene.

Benidorm er en 24 timers opplevelse som om natten lyses opp av en monumental geysir av vann og lys som stiger opp fra havet. En kan velge mellom mer enn 50 fiestaer hvert år i denne vibrerende byen.
Og som spanske turistmål flest, finnes det også her markeder og mengder av butikker.

Markedet er hver onsdag og søndag på den store plassen utenfor Hotel Pueblo


Rett utenfor sentrum ligger

- Terra Mitica, europas største fornøyelse park.

- Tierra Natura, dyrepark

- Aqualandia og Mundomar badeland og delfinpark

- 3 store golfbaner med sjøutsikt, 2 designet av Jack Nicklaus

- Asia Garden, 5 stjerners orientalsk hotel og restaurant

- Villaitania, 5 stjerners hotel med 99 rom, bygd som en egen by omringet av golfbaner

- shoppingsenteret " La Marina"

FINESTRAT AND VILLAJOYOSA

Kommunene Finestrat og Villajoysa er nærmeste naboer til Benidorm på syd vest siden.

Stranden La Cala med en helt ny bydel med brede gater som er pent beplantet med trær, tror jo de fleste er en del av Benidorm.

Den flotte gamle byen Finestrat ligger nært både hav og fjell, har en flott utsikt og en distinkt arkitektur med Arabisk innflytelse, samt en hel urbanisasjon bestående av hus bekledt med stein.

Alt rett under foten av fjellet Puig Campana

Villajoyosa er den historiske hovedstaden i Marina Baixa distriktet. Med sine fargerike hus trekker byen mange turister hvert år.

Et besøk til havnen på ettermiddagen vil by på en mulighet til å se dagens fangst bli auksjonert bort på markedet. ”Doctor Esquerdo” bolevarden strekker seg langs den brede stranden hvorpå byen er bygd.

Byens historie utspinner seg på den årlige ”Moors og Christians” fiestaen som avholdes i Juli.

Den lokale sjokoladeindustrien har en lang historie. Det etniske museet som ligger i Casa Cultura viser utstyr og redskaper brukt av sjokolademakerne gjennom århundrer. De lokale fabrikkene ønsker turistene velkommen.

POLOP

Området med fontener, vannfall og frukten “loquat”. Den katolske kirken “San Juan Bautista”, bygd i det 18. -århundre hviler på den høyeste delen av dette historiske by senteret.

Elven Algar renner gjennom røft terreng og danner et fossefall ved Fuentes de Algar

På toppen av ett nærliggende fjell, ligger fortet Bèrnia, bygd i det 17. Århundre for å forsvare byen mot pirater.

GUADALEST

Den historiske fjellandsbyen Guadalest, "ørneredet" som er skåret inn i en fjelltopp, og er ett flott syn med husene som klatrer seg oppover den bratte fjellskråningen. Fra toppen av byen har man en fantastisk hav utsikt.

Byen er inndelt i to områder og er listet som et historisk-artistisk kompleks. Arrabla, eller det moderne kvarteret, ligger på ene siden av fjellet. Det et stort utvalg av håndverks- og kunst-butikker, blant annet en av Spanias største " Lladro" samlinger

På toppen av fjellet ligger festningsslottet, dette kan nås ved å gå igjennom en tunnel i fjellet. Slottet henger ut på kanten av stupet. På baksiden er det 400 meter rett ned til en innsjø som er vann til La Nucia og Alfaz . Slottet er beskyttet av en historisk mur med middelalderpreg. Men inneholder både rådhus og barneskole og har 200 inbyggere. Det er flere miniatyr museet som er verdt å få med seg.

Guadalest er forøvrig den nest mest besøkte turistattraksjonen i Spania.

CALLOSA DÉN SARRIA

Polop er like spektakulær som mange av de nærliggende landsbyene og tettstedene i distriktet. Med sin velkjente fontene, Els Xorrets, med meget godt drikkevann, byen har et torg med hele 221 kraner hvor det kontunuelig renner friskt kildevann.

Et av lendemerkene i Polop er det velkjente og karakteristiske kirke tårnet

Kirkegården i Polop er bygget oppå restene av en Maurisk borg.

Det var i denne byen at den spanske forfatteren Gabriel Miro fant sin inspirasjon

Med sine 2000 innbyggere er Polop den typiske Spanske småbyen som man drømmer om å besøke. Byen ligger bare 15 minutters kjøring inn i landet fra havet
Byen har også besøk av mange turgåere polop har noen av de fineste turløypene i denne delen av Spania.

DENIA

Gatene og bygningene i Denia står som bevis på lang eksistens og de forskjellige kulturer som har vært i byen. Kartagenerene, Romerne, Araberne, Ibererene og de kristne har satt sitt preg på Denia.

Byen ble erobret av kristne i 1244, men har fortsatt muslimer blant innbygerne.

denia kom under spansk heredømme fra 1803, etter dette ble Denia en handels havn. Fra 1800 tallet fram til den spanske civil krigen i 1930 hadde en koloni engelske rosin handlere tilhold i Denia

Dagens Denia er en travel by som også er en viktig turistmagnet. Fra byens sentrum og norover finner vi ca 15 kilometer med hvite sandstrender

Det gamle fiskekvarteret er beholdt med sine hvitvaskede lave bygninger

Denia er også en viktig havneby med ferjer til Ibiza, Mallorca, Menorca og Formentera.

Borgen er fra 16.hundre tallet og er den høyeste bygningen med 58 meter. Har et arkeologisk museum med rester fra 200 år før Kristus.

Lokaltoget også kalt ”sitronexpressen” starter her og går til Alicante.

Gaten for å sette seg ned og bare se mennesker gå forbi er Marques de Campo gaten, full av gatekafeer.

Det er to store golf resorter rundt byen den ene med egen badestrand.

Denia og Javea har alltid vært mest populær hos engelskmenn og tyskere.

Den mest kjente lokale feiring er araber og kristne feiringen i midten av August. Sankt Hans 24 Juni blir feiret med et fantastisk fyrverkeri på stranden.

JAVEA

Javea ligger mellom to odder “La Nao og San Antonio

Har en gammel bydel, den nye er bygd ved siden av og er maximum 5 etasjer høye . Rundt byen og i åssidene er villa bebyggelse.

Området består ellers av fincaer med citrus og oliven trær

Natur parken Montego har områdets høyeste punkt 750 m over havet.

Javea ble populær hos utlendingene på 1970 tallet har idag ca. 31000 registrerte inbyggere, av disse er 7700 engelske og 2000 tyske. I sommer månedene er befolknigstallet oppe mot 100000 iinklusive turistene, toppen er i august.

På en klar dag kan man se Ibiza mot øst, 90 km borte.

ALTEA

Navnet Altea opprinner fra det Greske navnet “Altahia” som betyr “jeg heler”. Kommunen har en lang historie, og det er gjort funn i Altea la Vella og Cap Negret som stammer fra den iberiske befolkningen helt tilbake fra 5. til 1. århundre før Kristus.
På 1500-tallet blir Altea nesten avbefolket på grunn av alle piratene som plyndret byen.

Plaza de Iglesia er sentrum i gamlebyen, og her ligger den berømte kirken med blå kuppel. Opprinnelig er den fra 1600-tallet, men på grunn av kriger, måtte den bygges opp igjen på slutten av 1800 tallet.
I 60 årene var Altea en bohemby med mange bofaste kunstnere fra hele Europa.

Gamlebyen i Altea har beholdt sin spanske atmosfære og sjarm,har trange brostensbelagte gater som leder opp til kirkeplassen. De flotte hvitmalte murbygningene gir deg en riktig følelse av å være i en typisk spansk middelhavsby. Til tider er der et yrende folkeliv rundt kirkeplassen. Altea har forvandlet seg til et møtested med et vell av førsteklasses restauranter som tilbyr alt fra den locale paella til internationalt kjøkken. Altea har over mange år vært et naturlig valg for kunstnere, skribenter og musikere hvor de har hentet sin inspirasjon.

Den steinsatte strandpromenaden er nesten 2 km lang og har restauranter i alle klasser


Altea har ikke så busy som andre spanske turist byer. Altea byr på vannsport, seiling,windsurfing, vannski og fisking. Altea har to marinaer Port of Altea og Puerto Deportivo Campomanes. Altea har over 5 KM med strender, hvor det alltid er god plass.

Altea har også golfbanen Golf Don Cayo beliggende i boligstrøket Sierra Altea, med nydelig utsikt over fjell og hav.


Hver tirsdag er der et marked i Altea. Her kan du velge i et stort spekter av gaveartikler, klær, sko, frukt og grønt. Kunstnere viser sine bilder der

På byens høyeste punktet kirkeplassen, er det en fantastisk utsikt fra Calpe (El Peñon de Ifach) i nord , stranden, havet Albir, Sierra Helada og til skyskraperne i Benidorm i sør. Altea ligger 60 km nord for Alicante og 120km sør for Valencia.

Altea er uten tvil en av de mest sjarmerende plassene på Costa Blanca, med sin kombinasjon av gammelt og nytt

Club de Golf Oliva Nova
http://golf.olivanova.com/
962 857 818 Urbanization Oliva Nova Golf 46780 Oliva
Club de Golf La Sella Denia
http://www.lasellagolfresort.com/en/la-sella-golf.html
966 454 252 Alquería de Ferrando s/n 03749 Jesús Pobre-Dénia
Club De Golf De Javea
http://www.clubdegolfjavea.com/
965 792 584 Ctra. Benitachell 4 03739 Xabia / Javea
Club de Golf Ifach
http://www.golf-directo.com/golf-es/Club-De-Golf-Ifach.htm
966 497 114 Urbanización San Jaime, Ctra. Moraira-Calpe, km 3, 03720 Benissa
Club de Golf Don Cayo
http://www.golfdoncayo.es/
965 848 046 Urb. Sierra de Altea Golf 03590 Altea la Vieja
Real De Faula – Golf 966 813 013 Av. Eduardo Zaplana Hernández-Soro Partida del Moralet 03500 Benidorm
Club de Golf de Bonalba
http://www.golfbonalba.com/
965 955 955 Partida de Bonalba, s/n 03110 Mutxamel
Alicante Golf
http://www.alicantegolf.org/
965 152 043 Avda. Locutor Vicente Hipólito, 37, La Condomina 03540 Playa San Juan
Club de Golf Alenda 965 620 521 Autovía Alicante-Madrid, km 15 03670 Monforte del Cid Alicante
Campo de Golf El Plantío
http://www.elplantio.com/
965 189 115 Ctra. Antigua Alicante-Elx, km 3, (close to Alicante Airport) 03114 Alicante
Golf & Country Club La Marquesa
http://www.lamarquesagolf.es/en/default/
966714258 Avda. Justo Quesada, s/n (near Guardamar de la Segura) 03170 Rojales
La Finca Algorfa Golf
http://en.lafincagolfresort.com/
966729010 Ctra. Algorfa-Los Montesinos, km 3, Finca La Rellana, 03169 Algorfa
Club de Golf Las Ramblas de Orihuela 966774728 Ctra. Alicante-Cartagena, km 48, Urb. Las Ramblas 03189 Orihuela Costa
Real Club de Golf Campoamor 965320410 Ctra. Cartagena-Alicante, km 48 03189 Orihuela Costa
Campo de Golf Villamartín 966765170 Ctra. Alicante-Cartagena, km 50, Urb. Villamartín 03189 Orihuela Costa
Altorreal Golf
http://www.golfaltorreal.es/
968 648 018 Avenida Golf, S/N, Urbanizacion Altorreal, 30506 Molina de Segura
Club de Golf Hacienda del Alamo SL 966 265 034 Avenida de Hacienda del Álamo, 11 30560 Fuente Álamo de Murcia
United Golf Resort La Tercia 968 104 499 Avda. Sierra de los Villares 97 30590 Lo Gea y Truyols
El Valle Golf Resort 968 033 002 Autovia San Javier - Murcia km. 4 30155 Baños y Mendigo
Mosa Golf Murcia 968 607 209 Colegio Publico Baños Y Mendigo, Carril Padillas, S/N 30155 Murcia
La Torre Golf Resort 968 032 240 Calle Anchoa 6 30709 Balsicas
Saurines de La Torre Golf 968 612 797 Las Terrazas de La Torre, 30709 Balsicas
Hacienda Riquelme Golf Resort 968 038 051 Sucina 30709 Balsicas
Mar Menor Golf Resort 968 041 765 Urb Mar Menor 30700 Torre Pacheco
LA Manga Club 968331234 Urb La Manga Golf Cartagena
Roda Golf & Beach Resort 968 191 175 Avda. Balsicas, 2. Los Narejos Urbanizaciones, Los Alcázares, 30730 San Javier
Condado de Alhama golf Resort 968 328 008 Urb Condo de Alhama 30840 Alhama
Real Club de Regatas de  Alicante

max. 9.0 m

96 521 3600

Alicante

Costa Blanca Yacht Club

max. 9.0 m

96 514 4491

Alicante

Club Nautico Costa Blanca

max. 3.0 m

96 526 6986

Altea

Club Nautico de Altea

max. 5.0 m

96 584 2185

Altea

Mascarat Luis Campomanes

max. 5.0 m

96 584 2200

Altea

Benidorm Yacht Club

max. 10.0 m

96 585 3067

Benidor.0 m

Club Nautico de Benidor.0 m

max. 5.0 m

96 585 3067

Calpe

Les Bassetes Harbour

max. 14.0 m

96 583 1213

Calpe

Darsena Puerto Blanco

max. 3.5 m

96 583 1337

Calpe

Club Nautico de Calpe

max. 5.0 m

96 583 1809

Calpe

Darsena de la Illeta

max. 5.0 m

96 563 1748

Campello

Club Nautico de Javea

max. 3.0 m

96 573 0350

Denia

Denia Yacht Club

max. 3.0 m

96 578 0945

Denia

Club Nautico de Javea

max. 2.0 m

96 579 1025

Javea

Club Nautico de Moraira

max. 7.5 m

96 574 4319

Moraira

Moraira Yacht Club

max. 7.5 m

96 574 4461

Moraira

Club Nautico Dehesa de Campoamor

max. 2.5 m

96 532 0386

Orihuela

Cabo Roig Sports Marina

max. 2.5 m

96 667 0574

Orihuela

Puerto Deportivo de Cabo Roig

max. 4.0 m

96 676 0176

Pilar de la Horadada

Club Nautico Torre de la Horadada

max. 3.5

96 535 1687

Pilar de la Horadada

Sociedad Deportiva Club  Nautico

max. 5.0 m

96 541 2403

Santa Pola

Club Nautico de Torrevieja

max. 9.0 m

96 571 0108

Torrevieja

Sport Marina International

max. 9.0 m

96 571 3605

Torrevieja

Royal Yacht Club

max. 9.0 m

96 571 0112

Torrevieja

Puerto de Villajoyosa

max. 7.0 m

96 589 3606

Villajoyosa

whatsapp